Atelier Streeksieraden

Een klein maar fijn atelier in het sousterrain. Daar ben ik meestal te vinden om te ontwerpen, te slijpen en te edelsmeden. Er ligt een brede collectie aan stenen die bij de Rijn gevonden zijn. Zowel ruw als geslepen. Er kan een steen uitgezocht worden om een handgemaakte sieraad mee te ontwerpen en te maken.

ringen goud zilver peridoot

Ik smelt ook goud of zilver van bestaande sieraden die bijvoorbeeld niet meer gedragen worden. Hier kan ik nieuwe sieraden mee maken. Of er kunnen delen van verwerkt worden in een nieuw te maken sieraad. Op deze manier blijft de herinnering aan het originele sieraad bestaan. Uitgebreide informatie over herinneringssieraden zijn te vinden om mijn website www.sentimentsieraad.nl

In mijn atelier heb ik een kleine ruimte waar ik mijn sieraden exposeer. Er is de mogelijkheid om iets te kopen. Je kunt er terecht voor streeksieraden, knuffelstenen sentimentsieraden en (kunst-) objecten. Alles is door mijzelf gemaakt en bedacht, met een steen als basis.  Maar je mag natuurlijk ook gewoon een kijkje komen nemen en je laten inspireren.

Soms sta ik op kunstmarkten. Kijk voor actuele informatie daarover op  http://facebook.com/streeksieraden.


Heb je interesse om een streeksieraad te kopen of te laten maken, dan kun je altijd vrijblijvend langskomen in mijn atelier aan de Sint Martinusstraat 1 in Beek. Je kunt daarvoor een afspraak maken via een mailtje naar caroline@streeksieraden.nl of bellen naar nummer 06 – 365 953 84