Ik ben een self-made woman. Altijd al creatief geweest met interesse in mensen en liefde voor de natuur.

Mijn opleiding in Tropische Cultuurtechniek heeft mij in de tropen gebracht om na een paar jaar weer terug te komen in Nederland. Van ver weg speelde mijn leven zich steeds dichter bij huis af; eerst door de geboorte van mijn kinderen, later door mij in de stenen te verdiepen die vlak bij mijn woonhuis te vinden waren. Nadat ik het edelsmeden en stenen slijpen ontdekte was er geen weg meer terug. Voor mij komt hier alles in samen: natuur, mensen en techniek en creativiteit. Mijn kennis van het goud, zilver en stenen heeft zich sinds 1997 kunnen ontwikkelen. In Arnhem heb ik een paar jaar les gegeven in het edelsmeden, om te ontdekken dat ook dat erg leuk is. Nu werk ik zelfstandig in mijn compleet uitgeruste atelier in Beek (Montferland), waar ik plek heb om ook andere mensen te inspireren.

Mijn uitdaging is elke keer weer om het mooiste van een steen naar boven te halen. Of hij nu ruw of geslepen is, hij inspireert altijd.

Naast het werken in opdracht, geef ik workshops, sta ik op kunstmarkten en verkoop ik sieraden in mijn atelier. Ben je nieuwsgierig en wil je een kijkje komen nemen dan kan dat. Bel of mail me om een te afspraak maken. Kijk ook eens op http://www.sentimentsieraad.nl om te zien wat er nog meer bij mij te ontdekken valt.